Over Thieu van Dorst Bedrijfswagens

Thieu van Dorst Bedrijfswagens is de MAN bedrijfswagen dealer voor West-Brabant en Zeeland.

Met vestigingen in Breda, Goes en Roosendaal en onze service werkplaats in Terneuzen zijn wij goed vertegenwoordigd in de betreffende regio’s. In 2008 kwam het bedrijf onder leiding van de nieuwe directeur eigenaar Joop Meijer. Hij nam het bedrijf over van de oprichter Thieu van Dorst.

Onze bedrijfsactiviteiten omvatten de inkoop en verkoop van nieuwe MAN, gebruikte bedrijfswagens en getrokken materieel. Wij voeren diverse verplichte keuringen uit, zoals APK, laadklep keuring, alarm certificering en tachograaf keuringen. Tevens voeren wij reparatie en onderhoud uit aan bedrijfswagens (MAN en vreemde merken) zowel als getrokken materieel. Met het aanbieden van verhuur en leasing van bakwagens, trekkers en trailers hebben wij een complete ondersteuning voor onze nationale en internationale klanten.

Met de uitbreiding van onze pand in Goes hebben wij een belangrijke stap gemaakt in het compleet onderhouden van ons klanten voertuigenbestand. Met het label Trailerpartners specialiseren wij ons in reparatie en onderhoud van getrokken materieel.

Met de gestartte verbouwing voor ons pand in Roosendaal zal het gedateerde pand aangepast worden naar de nieuwe MAN standaards. Het complete gebouw is met nieuwe beplating bekleed en er is een nieuwe inrit en extra parkeerruimte gekomen. Vanaf de snelweg A58 is Thieu van Dorst Bedrijfswagens goed zichtbaar. Zeker met het verhoogde plateau voor demonstratie voertuigen.

De vestiging Breda heeft in 2006 een serieuze verbouwing ondergaan, waardoor er een zeer professionele uitstraling is ontstaan. Onze klanten in de regio Breda weten ons goed te vinden aan de doorgaande weg van het centrum naar de snelweg A59. Vanuit deze vestiging bedienen wij tevens het industriegebied Moerdijk. Inmiddels hebben ook veel klanten van dit industriegebied gebruik gemaakt van ons diensten, zoals haal en breng service.

Kortom Thieu van Dorst Bedrijfswagens B.V. vertegenwoordigd het MAN merk in bovengenoemde regio’s op volle sterkten! Wij heten u van harte welkom op 1 van onze bedrijven en zullen u bijstaan met het aankopen, repareren en onderhouden van uw complete wagenpark.

PS: Indien u belangstelling heeft in ons kwaliteitsbeleid kunt u dit opvragen bij Wandy Meijer. Wij zijn ISO 9002:2015 en ERKEND DUURZAAM gecertificeerd.