MAN eTGE

MAN is al jarenlang de specialist in trucks en bedrijfswagens. Wijn zijn trots op onze TGE. Van dit model is ook een elektrische variant beschikbaar!

Elektrische bedrijfswagen

MAN is al jarenlang de specialist in trucks en bedrijfswagens. Wijn zijn trots op onze TGE. Van dit model is ook een elektrische variant beschikbaar!

Bent u al bekend met de krachtige elektrische bedrijfswagen van MAN?

MAN is trots op de haar eTGE, deze elektrische bedrijfswagen loopt namelijk voor in de branche. Deze elektrisch aangedreven bestelwagen met een laadvermogen van 3.5 of 4.25 ton heeft een actieradius van maximaal 160 kilometer. Met deze elektrische bedrijfswagen wil MAN meewerken aan het verschonen van steden en een beter milieu.

De MAN eTGE is uitermate geschikt voor het stedelijke verkeer. Meer dan driekwart van het stedelijke verkeer rijdt niet meer dan 100 kilometer op een dag. Met het actieradius van 160 kilometer zou onze krachtige bedrijfswagen geschikt zijn voor het stedelijke vervoer.

Elektrische aandrijving

De elektrische aandrijving van de MAN TGE is indrukwekkend. De elektro motor van deze bedrijfswagen heeft een vermogen van 110 KW/ 136 PK. De bestelwagen is voorwiel aangedreven. De koppel bedraagt maximaal 290 Nm. De bedrijfswagen heeft een topsnelheid van 90 km/u. Deze zuinige auto gebruikt 2 kWh/100 km.

Opladen

Voor veel mensen in de oplaadsnelheid belangrijk bij de aankoop van een elektrische bedrijfswagen. De MAN e-TGE is met een snel lader te tot 80% op te laden in slechts 45 minute. Met de normale walbox duurt het 5.5 uur om de auto vol te laden.

Thieu van Dorst Bedrijfswagens

Bij ons bent u aan het juiste adres als u een elektrische bedrijfswagen wilt kopen. Wij bieden de Elektrische TGE aan. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres als u snelle service verwacht. Doordat wij de truck mentaliteit van MAN in ons hebben is de service altijd snel en van uiterste kwaliteit. In de praktijk betekent onze service dat u altijd gebruik kan maken van onze spoeddienst. Wij zijn zeven dagen in de week 24 uur per dag beschikbaar!