OVERNAME

31 augustus 2018 | Thieu van Dorst Bedrijfswagens breidt uit!

OVERNAME

Thieu van Dorst Bedrijfswagens met drie vestigingen in Zeeland en West Brabant is in de zeventiger jaren gestart in Terheijden boven Breda. De onderneming is onder leiding van Joop Meijer uitgegroeid tot een zeer succesvolle MAN dealer in Nederland. Joop Meijer heeft het bedrijf tien jaar geleden overgenomen van Thieu van Dorst en met de uitbreiding nu naar Midden en Oost Brabant maakt hij een volgende stap in de groei van het bedrijf.

Naast de verkoop en service van MAN Trucks en Bestelwagens zijn ook de verkoop van gebruikte Trucks, Trailers en Bestelwagens alsmede verhuur en in huis financieringen steeds belangrijker geworden om een totaal aanbieder te zijn in de transport branche. Deze activiteiten zullen ook verder uitgebouwd gaan worden in de nieuwe vestigingen. Met deze overname is Thieu van Dorst Bedrijfswagens tevens service partner van Volkswagen Bedrijfswagens geworden.

MAN Tilburg en MAN Den Bosch waren ooit vestigingen van het familie bedrijf Vullings. Alle medewerkers worden overgenomen door Thieu van Dorst Bedrijfswagens B.V. en vanaf 1 september worden de activiteiten voortgezet onder de nieuwe naam.

Joop Meijer: “De groei van ons familiebedrijf wordt met deze overname doorgezet. Wij herkennen bij de twee MAN Nederland Dealer vestigingen dezelfde waardes op het gebied van streven naar maximale klantgerichtheid en medewerker tevredenheid. Dit zijn voor ons altijd speerpunten geweest en wij streven naar een snelle en soepele integratie van deze vestigingen. Dit geeft ons het volste vertrouwen dat wij onze klanten een sterke service kunnen blijven bieden. Door de toevoeging van deze vestigingen aan ons bedrijf bevinden we ons voortaan op vijf strategische locaties in Zeeland en Noord Brabant, te weten Breda, Goes, Roosendaal,  Tilburg en Den Bosch”.

Dit artikel delen

Laatste nieuwsberichten
31 augustus 2018 | Thieu van Dorst Bedrijfswagens breidt uit!
OVERNAME
1 februari 2018 | Oprichting Truck Academy
TRUCK ACADEMY AAN DE SLAG!
1 februari 2018 | Pendeldienst voor Zeeland.
Truck Academy wil pendeldienst voor Zeeland.
30 oktober 2017 | MAN TG SERIE
VERNIEUWDE MAN TG SERIE.